1. Welcome to VegasMessageBoard
    It appears you are visiting our community as a guest.
    In order to view full-size images, participate in discussions, vote in polls, etc, you will need to Log in or Register.

MyVegas (not mobile) down?

Discussion in 'MyVegas' started by LolaDoggie, Nov 14, 2018.

  1. LolaDoggie

    LolaDoggie VIP Whale

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    3,420
    Trips to Las Vegas:
    6
    It hasn't worked for me the last few days. It says I have to update chrome or adobe or whatever. I do what they tell me and it still doesn't work. Is it me?
     
    1st solo trip & 1st VMB meet
  2. VegasSchemer

    VegasSchemer Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2014
    Messages:
    895
    Trips to Las Vegas:
    21
    Sorry I can’t help you on the update issue but I can confirm that is currently works on my desktop.
     
  3. SH0CK

    SH0CK Stylin' and Profilin' Quasi Tech Admin

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    15,918
    Location:
    Tennessee
    Trips to Las Vegas:
    41
    If you are using Chrome, there is a good chance you have to enable flash to work (or try using a different browser)

    To enable Flash for MyVegas after a Chrome update:
    1. Click the lock beside the URL (should be https://apps.facebook.com/playmyvegas) at the top of the screen
    2. Go down to site settings
    3. On the settings page that opens up, find Flash
    4. Change it to Allow
    5. Close the setting page
    6. Reload the MyVegas page.
    That should get it going it that is the issue.
     
  4. LolaDoggie

    LolaDoggie VIP Whale

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    3,420
    Trips to Las Vegas:
    6
    Thanks man. I'll do that. I'll let you know.
     
    1st solo trip & 1st VMB meet
  5. LolaDoggie

    LolaDoggie VIP Whale

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    3,420
    Trips to Las Vegas:
    6
    Yup, that setting got messed with somehow! Thanks for the help!
     
    1st solo trip & 1st VMB meet
  6. LolaDoggie

    LolaDoggie VIP Whale

    Joined:
    Jul 6, 2009
    Messages:
    3,420
    Trips to Las Vegas:
    6
    It happened again. Hmmmmm....wondering if it's on my end or what?

    Anyhow, I followed the instructions and it didn't fix it.

    Any ideas?
     
    1st solo trip & 1st VMB meet