1. Welcome to VegasMessageBoard
    It appears you are visiting our community as a guest.
    In order to view full-size images, participate in discussions, vote in polls, etc, you will need to Log in or Register.

Getting blank page when sending/receiving gifts

Discussion in 'MyVegas' started by LV_Bound, Jun 14, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,897
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    This used to work via Firefox but for some reason it no longer does.

    When sending/receiving gifts the page is blank.

    Here is what I see.

    Capture.JPG

    Firefox Version is 30.0
    Browser Cache and stuff flushed.
    Works via IE.
    Popup blocker turned off.

    Anyone have this occur and if so what was done to remedy the issue?
     
  2. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,897
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    Able to get it working, but not sure how.
    Here is what I did.
    Updated Shockwave Flash to version 14 to match IE where it works.
    This didn't help.
    Made a change to the browser setting, didn't help then put back the setting.
    Made about 2-3 different changes one at a time. If it didn't work then the change was put back.
    As I was navigating around out of no where a weird message popped on the screen that I was not logged and it went away without me doing anything.
    This was strange because its always logged in.
    After the message popped up and went away the data appeared on the screen.

    My wife is happy now that she doesn't have to flip-flop between browser.
    Unfortunately she is still spending way too much time on MyVegas.
     
Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.