1. Welcome to VegasMessageBoard
    It appears you are visiting our community as a guest.
    In order to view full-size images, participate in discussions, vote in polls, etc, you will need to Log in or Register.

Anyone else seeing non-stop ads at the top after the upgrade?

Discussion in 'Non-Vegas Chat' started by LV_Bound, May 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,915
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    The ads now appear near the login fields and they won't go away.
    I am only seeing it when viewing the new Vegas board.
     
  2. OKC Gal

    OKC Gal Low-Roller

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    142
    Location:
    OKC
    Trips to Las Vegas:
    40
    Same here.
     
  3. Sonya

    Sonya Queen of VMB

    Joined:
    Nov 28, 1999
    Messages:
    21,862
    Location:
    Western Washington
    Trips to Las Vegas:
    18
    Let me know what browser/device you are using to view the board and send me a screen capture if you can.

    Thanks!
     
  4. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,915
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    I am using FireFox and here is the ad. There is also another ad which is larger a bit further down the page.
    Usually these ads go away after one logs in but not here.

    [​IMG]

    It appears there is an ability to upload photos directly from the PC now.
    Unfortunately after selecting the picture there isn't an OK button to click.

    [​IMG]


    One more thing.
    Numerous times I have opened a thread and would log in afterward to make a reply.
    After the upgrade, if you log in to make a reply it no longer works and instead an error is returned stating you logged in after the page was loaded.
     

    Attached Files:

    Last edited: May 26, 2014
  5. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,915
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    The more I look the more little ads appearing.

    [​IMG]

    Here is the dialog box for uploading photos. How does it work??? When I click the Select button nothing happens.

    [​IMG]
     
  6. wormhole

    wormhole Low-Roller

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    425
    Trips to Las Vegas:
    16
    I use Firfox with the Ad-Block pluig-in, so I don't see any ads (here and on most other websites).
     
  7. Joe

    Joe VIP Whale

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    11,336
    Location:
    Wisconsin
    Trips to Las Vegas:
    175
    I do also. On the old format it just placed a black box where the ads were. On the new format, I see no ads at the top. Just the VMB graphic and the rest is just a field of green.
     
    Christmas
    My wife's birthday
  8. pinklime

    pinklime Low-Roller

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    135
    Location:
    Vancouver, BC
    Trips to Las Vegas:
    40
    I have all the ads, too. I'm using IE.
     
  9. Sonya

    Sonya Queen of VMB

    Joined:
    Nov 28, 1999
    Messages:
    21,862
    Location:
    Western Washington
    Trips to Las Vegas:
    18
    If you are seeing that blue version, there is something wrong. It's green, green, green here. :)

    I want to work on the photo uploader to make it more "user friendly"

    For now....

    Capture3_zps96efdf51.jpg

    Click on Basic Uploader and it will open the other window for you.

    Capture2_zpsb9d32b57.jpg

    Click on Browse, find the file you want to include in your post, and then click "Upload Files" That should insert the photo into your post.

    Like I said, still working on the bells & whistles. We will get there.

    Buy me a drink or 2 in Vegas and I might be persuaded to share my tale of woe about how this whole thing went from bad to great to bad to great to worse to disaster to heroics to bravery to wow. :)
     
  10. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,915
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    No response about the ads?
    Is that the new "feature" with this version?
     

    Attached Files:

  11. SH0CK

    SH0CK Stylin' and Profilin' Quasi Tech Admin

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    12,936
    Location:
    Tennessee
    Trips to Las Vegas:
    37
    There are only 2 ads on the page. The smaller one near the top and the larger one just below the logo. We had the same ads on the old version, but I'm glad to see they aren't obscuring any of the info like there did do for some users right after we went live.

    The Facebook like button isn't an ad. It's so Users can like a thread here on the board and it shows up on Facebook as well.

    As for the uploading images, I'm using my Firefox right now (Windows version 27.0.1) and when I click the Select Files, my windows box pops open for me to select a file, then I select a file, and it appears in the upload box with new buttons showing up then... so I'm not sure whats going on there. A lost of this will be explained better when the tutorials are created.

    firefox2.jpg

    What Sonya posted works out pretty well too. I've been trying for awhile to change the color of the "upload files" button, but have not had any success. :(
     
  12. SH0CK

    SH0CK Stylin' and Profilin' Quasi Tech Admin

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    12,936
    Location:
    Tennessee
    Trips to Las Vegas:
    37
  13. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,915
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    My screen is definitely green now. I notice that at first but my subsequent reply on page one does show the green background.
    The ad no longer covers the login but it is still present.
    Usually the ads I see here are the ones I see on other boards when not logged in.
    Here I see the ads even after being logged in.
     
  14. Julie888

    Julie888 High-Roller

    Joined:
    Oct 7, 2008
    Messages:
    986
    Trips to Las Vegas:
    50
    So there aren't supposed to be any ads if you're logged in? There is an ad but I don't 'see' it.
     
  15. SH0CK

    SH0CK Stylin' and Profilin' Quasi Tech Admin

    Joined:
    Nov 2, 2001
    Messages:
    12,936
    Location:
    Tennessee
    Trips to Las Vegas:
    37
    There are suppose to be ads. Those ads keep the lights on around here :)
     
  16. suecasey

    suecasey Low-Roller

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    160
    Location:
    North Las Vegas
    Trips to Las Vegas:
    100
    It seems the whole board moves much slower than it used to. I assume that's because of all the ads. Very annoying. Not to mention that it took me multiple tries to get logged in after the changeover. :(
     
  17. Sonya

    Sonya Queen of VMB

    Joined:
    Nov 28, 1999
    Messages:
    21,862
    Location:
    Western Washington
    Trips to Las Vegas:
    18
    LVBound, that's not the right version of the board because you're seeing blue and not green. What browser/platform are you using?

    You might try clearing cookies & cache for vegasmessageboard.com and seeing if that helps.
     
  18. undathesea

    undathesea Grandissimo

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    1,664
    Location:
    Washington D.C.
    Trips to Las Vegas:
    20
    Me too. Sometimes I pause adblocker and I'm amazed at how many ads it blocks. It's wonderful.
     
  19. USCHawks

    USCHawks High-Roller

    Joined:
    Jan 15, 2013
    Messages:
    896
    Location:
    Kennewick, WA
    Trips to Las Vegas:
    9
    I've noticed this too.
     
  20. LV_Bound

    LV_Bound VIP Whale

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    4,915
    Location:
    Florida
    Trips to Las Vegas:
    18
    As mentioned previously when you asked I am using FireFox and although my initial post shows blue, my subsequent posts are green.
    The OS is Windows 7 and Windows 8 on another machine.

    Based on the above post by SHOCK it appears the ads are now the norm.
    And based on the replies from others of the board being a bit slow it appears this too will be the norm.

    Oh well, I am sure eventually I will get used to it.

    Although the interface may have taken a step back I am here for the content which is always enjoyable.
     
Thread Status:
Not open for further replies.